Cara Delevingne és Pharrell duettje a Chanel új filmjében

Posted By: Taskarendeles.hu Ügyfélszolgálat In: Hírek On: szombat, december 6, 2014 Comment: 0 Hit: 632

Végre megérkezett a Chanel várva várt új filmje Cara Delevingne és Pharrell Williams főszereplésével, melyet Karl Lagerfeld rendezett.

A divattündérmese, ha nevezhetjük így, egy fiatal felszolgálólány és egy liftes fiú Csipkerózsika-történetét mutatja be egy salzburgi hotelben. A pár nem mást, mint Ferenc József császárt és Sisi hercegnét keltik életre az 1950-es években játszódó mesében. 

A Reinkarnáció névre keresztelt filmet a december 2-ai Metiers d’Art show keretében mutatják be Salzburgban, és az erre az alkalomra készült film a Chanel kabát eredete előtt tiszteleg. Coco Chanel egy salzburgi hotelben látta a liftes fiún ezt a szabást, és azonnal beleszeretett. „A Reinkarnáció egy liftes kísérő kabátjáról szól, ami újjászületik egy időtlen női ruhadarabként” – nyilatkozott Karl Lagerfeld. 

De nemcsak pusztán ennyiben különleges a Chanel kreatív igazgatójának újabb csodaműve. Cara Delevingne színészi kvalitásait is megcsodálhatjuk, ahogy Pharrell Williamsszel közös táncmozdulatait egyaránt. És ne feledkezzünk meg a legfontosabb tényről, hogy a Pharrell által írt CC The World című dalt az angol topmodellel közösen adják elő, és meg kell állapítanunk, hogy Cara Delevingne hangja csodálatosabb, mintarra emlékeztünk!

„Az egész nem jöhetett volna létre Pharrell Williams, Cara Delevinge és Geraldine Chaplin nélkül” – mesélte Lagerfeld. „Tökéletes szereposztás. Pharrell egy zseni, és Geraldine legjobb alakítása Gabrielle Chanel” – tette hozzá a dizájner.

Kommentek

Szólj hozzá!