Megvannak 2015-ös H&M Design Award döntősei!

Posted By: Taskarendeles.hu Ügyfélszolgálat In: Hírek On: csütörtök, december 4, 2014 Comment: 1 Hit: 819

A H&M büszkén jelentette be a 2015-ös H&M Design Award döntőseit. A világ vezető divattervező iskoláinak végzősei közül generációjuk legígéretesebb tehetségeit választották ki.

A H&M Design Award idén már negyedik éve képviseli a H&M erős elköteleződését a globális divat fejlődését szolgáló jövőbeli tehetségek bátorítására. A döntősök mindegyike egy divatszakértőkből álló zsűrinek mutatja majd be inspirációjának forrását és kollekcióját, a zsűri pedig majd kiválasztja a győztest, akit 50 ezer euró összeggel jutalmaznak. 

Az idei év zsűritagjai Luella Bartley, a Marc by Marc Jacobs tervező igazgatója, Lucinda Chambers, a brit Vogue magazin divat rovatvezetője, Paula Goldstein di Principe, a Tommy Ton kreatív igazgatója, képriporter, Angelo Flaccavento, szabadúszó divatkritikus Justin O’Shea, a Mytheresa.com beszerzési igazgatója, Lily Allen énekes-dalszerző, Ann-Sofie Johansson, a H&M New Development vezető tervezője, valamint Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója.  A nyertest 2015. január 27-én hirdetik ki, akinek a nyereménye 50 000 euro, valamint a nyertes kollekciót bemutató saját divatbemutató a Fashion Week Stockholm divatrendezvényen. 

A győztes szakmai mentorálásban is részesül, valamint esélyt kap rá, hogy a nyertes kollekcióból a H&M üzleteiben árusításra kerülő termékeket készíthessen.  A díjjal, valamint a döntősökkel és kollekciókkal kapcsolatos további információért látogass el awww.designaward.hm.com honlapra.

Kommentek

Created On szombat, december 6, 2014 Posted By Ica Comment Link
:)
Showing 1 - 1 of 1 item

Szólj hozzá!